Hoeveel is jouw dag waard?

Ik geef vanaf nu een waarde aan mijn dag. Waarde aan werk, het omgaan met mijn vrienden, mijn familie, maar ook aan het volgen van een cursus en zelfs aan het meedoen van een sportevenement  (die voelen als 1000,- euro dagen). Ik zorg er daarmee voor dat elke dag minimaal 250 euro waard is.

Sommige momenten zijn onbetaalbaar

Mastercard zegt dat sommige dingen/momenten onbetaalbaar zijn. Die momenten wil je voor geen goud missen, maar handelen we hier wel naar? Wat mag zo’n moment waard zijn en wat is het jou waard? Welk bedrag kan jij je veroorloven?

Hoeveel is jouw dag waard

Waarom dan 250 euro?

Ik kwam uit op 250 euro. Hopelijk schuift het komende jaren op naar een hoger bedrag. Dat is het bedrag waarop ik ga ‘twijfelen’. Dat is simpelweg ook het bedrag wat ik mij kan veroorloven. Deze ruimte biedt mij de vrijheid om de dingen te doen die ik leuk vind. Om dingen te doen waar ik voldoening uit haal.

De rationele berekening

Ik ga er vanuit dat ik gemiddeld 4 uur per dag ‘betaalde’ opdrachten kan doen. Tegen het tarief van de gemiddelde loonkosten van ca. 40-60 euro per uur. Nu denk ik zo min mogelijk in uren (lees de post gebruik de melk). Hoeveel is jouw dag waard? Maak jij van elke dag, een dag die (vul zelf in) waard is?