Quickscan

In de quickscan gaan we samen op zoek naar waar binnen jullie organisatie de knelpunten zitten.

Deze quickscan is o.a. bedoeld om in een korte tijd te kijken naar waar er een tekort aan professionele ruimte is. Maar zeker ook om te kijken waar regels en procedures onnodig blijken te zijn.

Dit zijn de grootste bronnen van frustratie en demotivatie. Geen ellenlange onderzoeken, maar kort en krachtig. Veranderingen gaan namelijk geleidelijk.

In een dagdeel/dag gaan we samen op zoek naar deze knelpunten. De quickscan is geen wondermiddel. Het lost ook niet alle problemen in 1 keer op. Het is wel een begin.

Meer weten? Stuur dan een e-mail met als onderwerp Quickscan naar louis@controlandmotivate.nl  

Voorwaarden

Ik werk graag met waardepaling achteraf. Geld is namelijk geen motivator maar een hygiënefactor. Geld als ruilmiddel kan ook gebruikt worden als waardering. De meest directe vorm van feedback.

  •  tarief 1: prima, we zijn tevreden: € 750,-
  •  tarief 2: super, wanneer kom je weer?! € 995,- (regulier)
  •  tarief 3:  grandioos! € 1.195,-
    *bedragen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten € 75,- ).

Bij een vervolgopdracht wordt 25% van de quickscan in mindering gebracht op de eerstvolgende factuur.

Lees hieronder enkele recensies

“Bedankt Louis, voor de geweldige gesprekken en je energie. Je hebt me echt aan het denken gezet. Ik ben ervan overtuigd dat jij in de toekomst voor velen een inspiratiebron gaat zijn! Wil je je werk nog leuker maken, wil je effectiever of professioneler worden? Neem dan eens contact op met Louis!” Medewerker gemeente Sint Anthonis

“Louis heeft een zeer inspirerende visie op het nieuwe denken, dit brengt hij met een glimlach en een dosis enthousiasme. Altijd in voor een goed potje sparren over zowel persoonlijk als zakelijke ontwikkelingen, waar je met meer energie uit komt dan je erin bent gestapt.” (Initiator Nourish [+] Positivity)

”De man die mij op de hackathon een nieuw woord leerde: autotelisch. Verrassend je ontmoet te hebben! Je kwam op een key- moment. Groet van een Manual-teamlid!”

Louis is a very enthusiastic and open-minded person, who likes to keep track of developments in a large number of fields, like psychology, accounting and organizational behavior. He is friendly and trustworthy, and he will certainly make significant contributions to the organizations that have the good sense to ask his advice. Teacher at Radboud University, Nijmegen